Nyheter

Nytt produkt tilgjengelig

Klikk på linken under for å bla i katalogen for veiskjærprodukter


Ta kontakt med:
Kjetil Nybø
Salgssjef Mobilt utstyr

Mob. +47 932 97 920
E-post: kjetil@nordicroads.as


Spennende tider med mye nytt i utstyrsutvalget.

Lippmann Globals knuse- og sikteutstyr er endelig mulig å få i Norge gjennom vår nye eier Nordic Roads AS https://nordicroads.as/ Ta kontakt om det er spørsmål eller du ønsker mer informasjon.

Kjetil Nybø
Salgssjef Mobilt utstyr

Mob. +47 932 97 920
E-post: kjetil@nordicroads.as


QSS AS er solgt til Nordic Roads AS

Hei alle sammen.
Etter 10 år i markedet er det veldig hyggelig å informere om at Quality Steel Solution AS nå er blitt overtatt av Nordic Roads AS.

Alle våre ansatte vil bli med videre og vi vil fortsatt tilby våre varer og tjenester som før.
Dere vil også ha samme kontaktperson(er) hos oss som tidligere så det er bare å ta kontakt.

Selskapene vi etter hvert fusjonere sammen for å bli en betydelig leverandør av utstyr, reservedeler, slitedeler og stål til vei, pukk, gruve og annen type industri.
Sammen med Nordic Roads AS vil vi nå kunne bli din foretrukne leverandør med et mye bredere spekter av både varer og tjenester.
Vi vil fra samme lager kunne plukke, pakke og sende ut varer på samme bil til dere.
På denne måten vil vi både redusere miljøavtrykket samtidig som transportkostnadene reduseres.


Mvh Helge Alsvik
Daglig Leder
Quality Steel Solution AS


Pressemelding​ 22. desember 2020 

Nordic Roads sparer miljøet og lommeboka til kundene, gjennom oppkjøp av QSS

Kjell Bernt Fossmark, Helge Alsvik og Erik Ødegård går sammen i driften av Nordic Roads AS.

I snart ti år har lastebiler fullastet med stål kjørt fra Jørpeland, til entreprenører over hele landet. Flere ganger i uka har én lastebil gått fra Nordic Roads, og èn har gått fra Quality Steel Solutions. Med ulike produkter, men til de samme kundene. Fra 2021 kjøres alt ut i samme forsendelse.

I produksjonshallen til Nordic Roads på Jørpeland, står tre menn med lang erfaring fra anleggsbransjen. De har nylig signert en avtale som gjør at de går sammen for å spare både miljøet og lommeboka til entreprenører i bygg- og anleggsbransjen over hele landet. Med bedre flyt i logistikk og større utvalg, kan kunder nå få alt stål som stadig slites ut i knusemaskiner, gravemaskiner, hjullastere og snøploger.

" Dette gagner dagens kunder i begge bedriftene. Det blir lavere transportkostnader, og bedre priser når de får alt fra en leverandør", sier Erik Ødegård​, daglig leder i Nordic Roads.

Kjell Bernt Fossmark, tidligere salgsleder i QSS er tydelig på at pris sammen med rask levering og kvalitet, er det viktigste konkurransefortrinnet man kan ha som leverandør til bygg og -anleggsbransjen, og ser dermed på satsingen som strategisk riktig. I tillegg føles det riktig å spare unødvendig transport på kryss og tvers over hele landet.

Selv om bedriftene slår seg sammen, er de bevisste på å ivareta de tette relasjonene til kundene. Hver eneste kunde forholder seg til samme person som de har gjort før, enten de trenger ny mantel til en konknuser, eller ferske tenner til en gravemaskin.

Om Nordic Roads
Nordic Roads tilbyr nå alt stål til alt som slites ut på anleggsmaskiner. Veiskjær til snøplog, tenner til skuffe på gravemaskin, slitestål til steinknusere, hjullastere og boremaskiner. Dette stålet bidrar til å bygge landet, fra Alta til Lindesnes. 

www.nordicroads.as


Ny S200 Octagon splitter til kunde i Norge

Da gjør vi klar ny S200 Splitter for levering til kunde i neste uke. Kunden kan vente seg en kraftplugg av en maskin med en splittkraft opp mot 2300T, vi ønsker han lykke til med arbeidet. PS det ene bilde viser tilsvarende maskin i bruk levert tidligere til en annen kunde.


Vår beskyttelse til din skuffe


Pressemelding 

QSS AS har 17.01.20 signert en større avtale om leveranse av stålprodukter til et vedlikeholdsprosjekt i en av avdelingene til Yara Norge AS.

QSS har allerede bistått med design av flere deler i prosjektet og skal nå videre sørge for produksjon og logistikk.

Leveransen består av flere spesialprodukter på totalt 25.000 kg stål til en verdi av 2,4 millioner.

Prosjektet skal leveres mai/juni og vil sikre bedriften arbeid første halvdel av 2020


Kundeleveranse uke 50


Kundeleveranse uke 45


QSS støtter også i år Tv-aksjonen 2019 og CARE Norge i deres arbeid videre.Video fra testkjøring av vår nye håndholdte bergsplitter SP100-45-400 Octagon. Fryktelig effektivt verktøy enkelt og risikofritt.


Vi stiller ut på MEFA 2019 den 10-12 mai
besøk oss gjerne på stand 57


Nytt knuseanlegg?

07.11.18
QSS kan få designet og utviklet kundetilpassede knuseanlegg der alt av utstyr er av topp kvalitet. Ta kontakt for mer info.


SP100 Octagon + unit 230V

05.11.18
Da er den nye håndholdte modellen ferdig testet og klar for produksjon / levering. Borre diameter 45mm lengde på spett 400mm


Vi støtter TV-aksjonen 2018 og årets tema som er "Mindre Alene Sammen"


07 juni-2018
Vi leverer nå PEJO løftekroker

28 mai-2018
Ny SplitStone S150-51-800 BCL Octagon klar for levering til kunde, vi gratulerer.

22 februar-2018
S150BCL Octagon -64-1000 steinsplitter levert og her montert på kundens helt nye Bobcat graver, vi gratulerer.

6 februar-2018
Ny S150-64-1000 hydraulisk steinsplitter med automatisk smøring, booster og ballkobling klar for levering til kunde. Vi gratulerer og ønsker lykke til med jobben.

Nye oppgraderte Ocatagon modeller

Oppgraderte modeller på alle størrelser er nå lansert.

På bildet er:

Steinsplitter NY MODELL S120BCL-45-400 Octagon model. New integration of valve system "slim". Other benefits; Only two hydraulic lines in and out.

Automatic greasing, boosting and back boosting. Height 2 m and weight 250 kg with ball and S40 coupling.